Головне

Безус: У матчах зі "Стандардом" треба здобути 4 очки

20.10.2011 18:38 555 0

У двох стартових турах Ліги Європи УЄФА полтавська "Ворскла" не набрала жодного очка, але у спарених поєдинках із бельгійським "Стандардом" - лідером групи B - готова багато що поставити на карту, аби "повернутися у гру".

На це натякнув 21-річний хавбек українського клубу Роман Безус в ексклюзивному інтерв'ю офіційному сайту УЄФА..

"Усі в нашій команді розуміють, що ці матчі стануть визначальними. Особливо поєдинок у Льєжі. У четвер ми просто зобов'язані брати очки на полі "Стандарда", - вважає він.

"Звичайно, дуже хочемо перемогти й докладемо для цього максимальних зусиль. У крайньому разі треба зіграти хоча б унічию. Тільки тоді ми збережемо реальні шанси на вихід у плей-офф. Саме з таким настроєм і їдемо до Бельгії", - запевнив Безус.

На думку Безуса, "Ворскла" зробила правильні висновки з поразок від данського "Копенгагена" (0:1) та німецького "Ганновера" (1:2).

"Спочатку ми трохи тушувалися, нервували, позначалося хвилювання - все-таки більшість із нас уперше опинилися в груповому турнірі єврокубка", - розповідає Роман.

"Але до третього туру Ліги Європи хвилювання минуло. Другий тайм гри з "Ганновером" переконав усіх, що ми готові до боротьби на такому високому рівні", - додав Роман.

За його словами, якщо справи "ворсклян" в чемпіонаті та Кубку України поки йдуть нормально, то в Лізі Європи настав час напружитися, і завдання-мінімум полтавчан на два спарених поєдинки зі "Стандардом" - здобути чотири очки

Коментарі ()