Головне

"Ворскла" майже добу добиралась на матч зі "Стандардом"

20.10.2011 17:42 593 0

Полтавська "Ворскла" зі значними проблемами добиралася на виїзний матч 3-го туру Ліги Європи проти бельгійського "Стандарда", витративши майже добу на дорогу до Льєжа.

Літак, що знаходився в Сімферополі, і повинен був відправитися з командою спочатку до Києва, а потім і в Льєж, через туман ніяк не міг отримати дозволу на виліт у Полтаву.

В результаті судно піднялося в небо, але летіло в іншому напрямку - до Борисполя. Туди незабаром вирушили і футболісти "Ворскли", яким довелося долати 350-кілометрову відстань на автобусі. Адже до Бельгії українська делегація мала вилетіти з київського аеропорту о 10:45.

Однак автобус з гравцями прибув до бориспільського аеропорту лише о 16:30.

Втім, незручності на цьому не закінчилися, хоча футболісти вже тоді були втомлені і роздратовані. Наступні чотири години команда очікувала запрошення на посадку.

У підсумку лише о 20:40 команда сіла в літак і відправилася ... до Ужгорода, звідки, після дозаправки, пізно ввечері делегація "Ворскли" все-таки вилетіла до Бельгії.

Зрозуміло, що про передматчеве тренування "Ворскли" не було й мови. Тому полтавські футболісти вийдуть грати з бельгійцями так і не випробувавши газон, повідомляє prosport.tsn.ua.

Коментарі ()