Головне

Семак: Ворожнечі бути не може

19.10.2011 08:32 476 0

Протистояння "Шахтаря" та "Зеніта" у Лізі Чемпіонів буде цікавим, впертим, але не варто переводити його у позафутбольну площину - усі матчі цього турніру однаково принципові.

Про це на передматчевій прес-конференції говорив півзахисник пітерців Сергій Семак, повідомляє сайт "гірників".

"Чи позначиться присутність на грі президента Росії? Поки ми не зустрічалися з ним. Він живе в одному готелі з нами, але двома поверхами вище. Кажуть, що він збирався на матч. Але у нас в Донецьку різні цілі. Хочу сподіватися, що своїми візитами залишимося задоволені і ми, і Дмитро Медведєв", - сказав Семак.

"Виділяти когось із суперників дуже складно. Всі суперники принципові. Будь-якої ворожнечі між клубами та країнами, природно, бути не може. Але тим не менш на футбольному полі всі будуть боротися, як в будь-якому іншому матчі Ліги Чемпіонів. Це найсильніший європейський турнір, в якому грають найсильніші клуби. Звичайно, ми хочемо вигравати завжди. У нас же одна мета - вихід у наступний етап", - запевнив хавбек.

"Втрати у нас є, але на поле виходить грати команда. А хто буде краще готовий, той і переможе. Хоча, звичайно, буде не вистачати і Кержакова, і Анюкова. Мабуть, єдиний плюс "Шахтаря" - вони грають удома, тому у них апріорі буде невелика перевага. В іншому обидві команди показують дуже хороший футбол, у складах є висококласні гравці", - продовжив він.

Семак пообіцяв, що гравці постараються показати найкращий футбол, в який вміють грати, не підлаштовуючись під суперника. Особисто йому буде для кого грати - на грі будуть присутні мама, тато, брат та двоюрідні сестри Семака, котрий родом з Луганської області.

Коментарі ()