Головне

У Вороніна не було запалення легень, він курив кальян і пив пиво. ВІДЕО

17.10.2011 08:46 809 0

Нападник московського "Динамо" та збірної України Андрій Воронін прокоментував вміст відеоролика, на якому він разом з Романом Павлюченком і Дініяром Білялетдиновим курить кальян після матчу відбіркового раунду Євро-2012 Росія - Андорра.

"Усе вийшло спонтанно. Того дня був день народження у моєї доньки і ми сім'єю відзначали. Була з нами і дружина Саші Самедова з дитиною. Потім, коли ми вже дивилися матч Росія - Андорра, моя дружина Юля каже: "А поїхали зробимо Самеду сюрприз. І заберемо його з "Лужников""?. Ну, ми з дружиною і поїхали. Відшукали Самедова, а разом з ним стоять Павлик і Біляш - я їх по Англії добре знаю. Так і вийшло, що поїхали разом.

Я зрозумів, що з гравцями збірної Росії в Москві краще нікуди не ходити! Що, вже не можна кальян покурити? Поспілкувалися, випили по кухлику пива, поїхали по домівках. Нічого особливого", - цитує Вороніна sovsport.ru.

Нагадаємо, що Воронін залишив розташування збірної України і не грав у товариських матчах з Болгарією та Естонією, а його лікар заявив, що в нього запалення легень.

 

Коментарі ()