Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Арсенал" 0:3. Невтішні перспективи "львівських левів". ВІДЕО

17.10.2011 01:07 829 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Арсенал" 0:3. Невтішні перспективи "львівських левів". ВІДЕО

У цьому поєдинку "Карпати" продемонстрували, що командні проблеми нікуди не поділися. І хоча після перемоги над "Волинню" всі очікували і на перемогу у матчі з "Арсеналом", наставник останніх був зовсім іншої думки.

"Каноніри" забили швидкий гол. На шостій хвилині після передачі Міколюнаса Одібе зльоту пробив у кут воріт. Здавалося, що це прикра помилка, і львів'яни, які були сповнені бажання, зможуть переломити хід гри. Але до середини тайму стало зрозуміло, що підсумковий рахунок може бути для львів'ян ще розгромнішим.

"Арсенал" притиснув господарів біля власних воріт і раз по раз змушував нервувавтися львівських уболівальників. Потужно поруч зі стійкою пробив Флореску, Шацьких класним сильним ударом влучив у хрестовину воріт, а після удару Ковпака не зрозуміло яким чином Максимов не зміг влучити у порожні ворота.

У другому таймі проблеми "Карпат" пронозовано продовжились. Кучук замість Гоменюка, який отримав ушкодження, на поле випустив Мазілу, який збільшив рахунок вже через шість хвилин свого перебування у грі. І як же ефектно він це зробив! Після навісної передачі Шацьких, Йонуц прийняв м'яч на груди, а потім ударом через себе відправив його у дальній верхній кут воріт Тлумака. Міг Мазілу і другого забити вже через пару хвилин, але у останній момент втрутився захисник і не дав пробити.

Але румун все ж добився свого, коли після подачі кутового і помилки Федецького спочатку пробив у Тлумака, а повторним ударом загнав м'яч у сітку воріт "Карпат". І лише після цього "Карпати" спробували провести кілька небезпечних атак, які результативно не завершились через впевнену гру голкіпера "канонірів".

"Карпати" знову програли. Вже навіть немає сенсу шукати винуватців цієї поразки. Команда не може показати гри ні у захисті, ні в атаці. Перспективи львівських левів досить невтішні. А от Кучук показав, що таке командна тактична гра. "Каноніри" виглядали злагоджено і досить таки симпатично. І тому заслужено продовжили свою безпрограшну виїзну серію до шести матчів, в яких команда набрала 16 очок. І четверте місце, яке наразі "Арсенал" посідає у турнірній таблиці, лише підтверджує всі компліменти, сказані на адресу наставника команди.

Коментарі ()