Головне

Матчу "Закарпаття" - "Арсенал" не буде?

14.10.2011 22:49 409 0

Сьогодні до передматчевого тренування на ужгородському стадіоні "Авангард" не були допущені гравці ФК "Арсенал" (м.Біла Церква), керівництво стадіону заборонило проведення гри через складні стосунки з керівництвом "Закарпаття".

За словами адміністрації стадіону і відповідно до підписаних актів, заборгованість футбольного клубу за оренду стадіону - 119 тис. грн.

Керівництво клубу заперечує заборгованість в такому розмірі, за версією віце-президента клубу Євгена Дорошенка, заборгованість набагато менше -33 тис. грн. Протягом останнього тижня була проплачена половина цієї суми, другий транш, як обіцяв Євген Дорошенко, повинен був відбутися до кінця цього тижня. Проте ця сума на рахунок комунального підприємства не надійшла.

За словами директора стадіону, Омеляна Аділова, вчора у нього відбулася зустріч з генеральним директором клубу Іваном Шіцем, який обіцяв сплатити борг найближчим часом і просив дозволу скористатися стадіоном для тренування та гри спортсменів, однак директор стадіону був непохитний:

"Я буду твердий, відстоюючи законні інтереси нашого підприємства. Поки обов'язки футбольного клубу перед стадіоном не будуть виконані, поки заборгованість не буде погашена в повному обсязі - ні про які тренування або матчі на території "Авангарду" мови бути не може", - заявив він виданню "Вся правда".

За словами Аділова, його позиція принципова і обговоренню не підлягає - керівництво "Говерли-Закарпаття" відмовляється виконувати свої зобов'язання, а він діє в рамках закону та договору.

Коментарі ()