Головне

Ігнатьєв: Ми з "Шахтарем" в рівних умовах

13.10.2011 17:28 618 0

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" - два рівних між собою клуби, і вгадати переможця у протистоянні 1/8 фіналу Кубку України дуже важко.

Про це клубній прес-службі заявив помічник головного тренера команди Борис Ігнатьєв.

"Зустрічі з "Шахтарем" на такій ранній стадії не бажав і, напевно, з боку "Шахтаря" будуть сказані схожі слова. Однак жеребкування - доконаний факт, ми його сприймаємо як даність". - вважає росіянин.

"Якщо ставити перед командою завдання перемогти у турнірі, не має значення, на якій із стадій зустрічатися з одним з головних конкурентів. Можна у вирішальному матчі, а можна і в 1/8 фіналу", - додав він.

"Ми з "Шахтарем" будемо в рівних умовах. 23 жовтня граємо зі своїми суперниками у чемпіонаті Україні, а через два дні зустрічаємося між собою в Кубку. Єдина наша перевага - рідний стадіон", - зазначив Ігнатьєв.

За його словами, тренерський штаб команди ще не аналізував майбутнє протистояння з принциповим суперником та який склад треба ставити.

"Попереду "Волинь", "Бешикташ" ... Потрібно думати, як їх обігравати. А далі будемо приймати рішення", - обіцяє тренер.

"Команда буде робити все можливе. Перед нами стоїть завдання перемогти в кожному матчі і в турнірах в цілому. Сформовані обставини жодною мірою не вплинуть на поставлені перед нами завдання", - підбив підсумки фахівець.

Коментарі ()