Головне

Анатолій Попов: "Динамо" не матиме переваги

13.10.2011 16:58 221 0

Фактор свого поля не гратиме вирішальної ролі у матчі 1/8 фіналу Кубку України між "Динамо" та "Шахтарем".

Про це, довідавшись про виїзд до Києва, заявив сайту "гірників" заступник генерального директора ФК "Шахтар" Анатолій Попов.

"Це воля жеребу, тому відчуття звичайнісінькі. Обирати не доводиться. На жаль, сталося так, як сталося. Я говорю "на жаль", тому що хотілося б на пізнішому етапі зустрітися з "Динамо". Але сьогодні потрібно змиритися з волею жеребу", - закликає він.

"Не думаю, що чинник свого поля зіграє вирішальну роль для "Динамо". Стосунки між командами такі, що на результат вплинуть інші складові. Не думаю, що динамівці матимуть перевагу свого поля", - підкреслив Попов.

За його словами, передбачити чи буде додатковий час дуже складно, тому що перед двома клубами стоїть максимальне завдання.

"А в тому, як складеться матч, не останню роль зіграє стан гравців. Ми ж знаємо, який напружений календар у "Шахтаря" й "Динамо". Якщо футболісти підійдуть до цієї гри в оптимальній формі, не буде хворих і травмованих, тоді, думаю, все вирішиться в основний час". - прогнозує він.

"Лавка досить довга і в "Шахтаря", і в "Динамо". Якщо деякі футболісти з якихось причин не зможуть брати участь у кубковому матчі, їм знайдеться гідна заміна. Тому, гадаю, виступи збірників на результат серйозно не вплинуть", - резюмував він.

Коментарі ()