Головне

Горан Попов: Якщо обіграємо "Шахтар", до фіналу можна не хвилюватися

13.10.2011 16:06 407 0

Донецький "Шахтар" є головним конкурентом київського "Динамо" у боротьбі за Кубок України, а тому особливої різниці, коли з ним грати немає.

Про це заявив, дізнавшись, що в 1/8 фіналу Кубка України буде "класико", захисник столичної команди Горан Попов, пише сайт клубу.

"Нічого собі! Нам грати з ними вже через два тижні? Втім, це добре. Краще з ними зустрітися на цьому етапі, ніж у фіналі", - каже він.

"Якщо зараз обіграємо "гірників", до фіналу можемо бути спокійні. Тоді ми однозначно переможемо в ньому, якою б суперник нам не попався", - впевнений він.

Попов був задоволений, коли дізнався, що на цій стадії змагань буде лише одна гра.

"Супер! У цьому матчі потрібно виправитися за матч в чемпіонаті. Наприкінці вересня ми зіграли внічию 0:0, хоча повинні були перемагати 2:0 або 3:0", - згадує він.

"Тоді всі були задоволені грою, але не результатом. Тепер потрібно показати, що ми краще "Шахтаря". "Гірники" вже кілька років не можуть перемогти в Києві. Будемо сподіватися, що хороша для нас традиція продовжиться і цього разу. Тим більше, сподіваюся, уболівальники прийдуть підтримати нас", - зазначив він.

Втім, поки що думки киян про найближчий поєдинок з "Волинню", а про "Шахтар" Попов обіцяв подумати коли прийде час.

Коментарі ()