Головне

Блохін: Якимись моментами ми грали добре

11.10.2011 23:19 724 0

Добре, що збірна України другий матч поспіль відіграла на "нуль", але в атаці ще є куди рости, та й самовпевненість по відношенню до суперника в першому таймі була присутня.

Таким чином після матчу з естонцями прокоментував зміст гри своїх підопічних головний тренер збірної Олег Блохін.

"Думаю, що команду можна привітати з хорошою грою, з перемогою. Тому що ми фактично нічого не дозволили супернику. Що тут коментувати? Ну а збірній Естонії - успіху і виходу на Євро-2012", - сказв він.

"Чи задоволений діями підопічних? Треба проаналізувати. Подивимося. Думаю, що так", - зізнався Олег Володимирович.

За його словами, в першому таймі українці вирішили зіграти в "дир-дир", але так не можна забити і тренери їм дещо підказали в перерві матчу.

"Якимись моментами ми грали добре. Але працювати є над чим. Проте в цілому я задоволений. Все залежить від настрою: якщо є бажання бігти, вони побіжать", - додав Блохін.

"Претензії Мілевського? Я б судді зробив зауваження! Це ж неподобство, як сьогодні судили! Людині відірвали півноги, їй зараз укол роблять. І я ще повинен зауваження йому робити?", - дивується тренер.

За словами Блохіна, Селін більш стабільно зіграв, ніж Бутко.

"Богдану всього 20 років, кров грає, він іноді не може зрозуміти, коли треба бігти вперед, а коли - закривати зону. Тому іноді він втрачав позицію", - зазначив фахівець.

Кадрові рішення Блохін прокоментував наступним чином:

"У матчі проти Естонії важливо було чіплятися за м'яч. Це якраз коник Мілевського. Щодо Рибки, я задоволений тим, що ми знову завершили матч на нуль. Значить, ми зіграли добре. Але помилки є, і є над чим працювати", - підкреслив максималіст Блохін.

"Чи на матч з Німеччиною можна дивитися з оптимізмом?  А чому треба дивитися інакше? Нам, звичайно, важко грати з таким командами, але треба постаратися. А оптимізм повинен бути присутнім завжди. Якщо ми заздалегідь піднімемо руки, то навіщо взагалі виходити на поле. Але німці - одні з фаворитів Євро-2012. Буде цікаво з ними зіграти", - цитує Блохіна dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()