Головне

Віце-президент "Арсенала": Ми готові заплатити Заварову

11.10.2011 19:49 358 0

Київський "Арсенал" змирився з тим, що Олександру Заварову треба буде виплатити величезний штраф, котрий присудив суд в Лозанні.

Про це кореспонденту офіційного сайту клубу повідомив віце-президент "канонірів" Віктор Головко.

"Я не читав ще цей документ, але якщо він дійсно існує і суд вирішив заплатити Заварову якусь суму - на превеликий жаль, у нас не буде іншого варіанту, будемо платити", - каже він.

"В "Арсеналі", звичайно, існує бюджет клубу. Ну, доведеться щось скорочувати ... Приберемо щось з дитячо-юнацького футболу, з трансферів", - розповів він.

Головко зазначив, що всі люди, причетні до футболу в Україні, чудово знають ситуацію і знають правду.

"Було дві проблеми з Заваровим. Перша - він весь час ставив свого сина Валерія в основний склад. Я не хочу оцінювати його рівень і кваліфікацію, але давайте подивимося, що відбувається, коли Заваров-молодший пішов з нашого клубу. Я не пригадую, щоб в "Оболоні" його хоч раз випускали за основний склад", - зазначив Головко.

"Друга проблема... Я не хочу зараз про неї говорити - захоче сказати президент клубу, він скаже. Нічого нового в цьому рішенні для "Арсеналу" немає, ми розуміємо, що є речі, які вище нашого бажання", - додав він.

"Якби пан Заваров хотів отримати ці гроші - працював би собі на здоров'я в клубі, у нього був трирічний контракт ... Він спокійно міг отримати ці гроші і без Лозанни. Наскільки затребуваний сам Заваров - зараз подивимося, сподіваюся, йому дадуть потренувати який-небудь клуб, от ми з ним зіграємо, подивимося, як і що буде відбуватися", - резюмував він.

Коментарі ()