Головне

Футболісти ФСК "Буковина" шоковані пораненням тренера

08.10.2011 14:46 313 0

Зброєний напад на головного тренера "Буковини" Вадима Заяця став несподіванкою для футболістів чернівецької команди.

"Ми всі шоковані такою звісткою і знаходимося в стресовому стані. Нам сказали, щоб ми приходили завтра на тренування, яке відбудеться після обіду", - кажуть футболісти.

"Незрозуміло, що відбуватиметься далі. Адже у понеділок у нас дуже відповідальна гра із командою "Закарпаття" з Ужгорода, яка зараз знаходиться на першому місці. Як нам грати в такому стані - не знаємо", - додали вони.

Тим часом правоохоронці оприлюднили офіційні подробиці цього замаху, який стався 7 жовтня.

Як повідомили в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, Вадим Заяць сів за кермо власного авто, зачинив дверцята та завів двигун. Невідомий чоловік підійшов до автомобіля і, не виймаючи з поліетиленового пакету зброю, вистрілив у нижню частину дверцят, поранивши тренера.

Після пострілу чоловік втік. Тренера швидка доставила до лікарні. Лікарями було виявлено 6 дробинок, що потрапили в коліно Вадима. Його життя поза загрозою.

Наразі правоохоронці з'ясовують причини замаху та обстежують зброю з якої здійснено постріл. Проводяться оперативно-пошукові заходи по встановленню та затриманню особи, причетної до скоєння злочину, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()