Головне

Співак: У матчах "Шахтаря" та "Зеніту" вболватиму за пітерців

08.10.2011 14:26 351 0

Пітерський "Зеніт" у протистоянні з "Шахтарем" в 3-4 турах Ліги Чемпіонів буде фаворитом, хоча недооцінювати український клуб не варто.

Про це російському виданню "Спорт день за днём" заявив Олександр Співак, котрий встиг пограти у 90-х за донеччан, а у 2000-х - за росіян.

"За матчами "Шахтаря" Більше цікавили виступи "Зеніту". Якщо Спаллетті будуть виглядати проти "Шахтаря" як проти "Порту", то проблем у них не буде", - впевнений він.

"При тому що і "Шахтар" дуже сильна команда, "Зеніт" все ж виглядає краще. Я вважаю, саме він і "Порту" - фаворити групи", - зізнався він.

На думку Співака, "Зеніт" показує більш видовищний футбол, ніж "Шахтар", але він додав, що матчі "гірників" дивиться дуже рідко.

"Якщо вдається подивитися матч, то і згадую ті часи, і вболіваю за "Шахтар". Але буде перебільшенням сказати, що спостерігаю за цією командою уважно. Тільки якщо виходить", - наголосив він.

"Мої симпатії на боці "Зеніту", за нього і буду вболівати. За "синьо-біло-блакитних" я виступав набагато довше, і ця команда мені рідніше, ніж "Шахтар", - зазначив Співак.

Коментарі ()