Головне

На матчі "Шахтар" - "Зеніт" очікують на приїзд Медведєва та Януковича

07.10.2011 08:46 298 0

У Донецьк можуть приїхати Віктор Янукович і Дмитро Медведєв. Передбачається, що президенти України і РФ візьмуть участь в другому україно-російському міжрегіональному економічному форумі "Науково-технічна співпраця регіонів і міжрегіональна виробнича кооперація".

Орієнтовно, зустріч відбудеться 18 жовтня. Це буде перший візит президента РФ в Донецьк. До речі, Медведєв може скористатися ситуацією і відвідати матч Ліги Чемпіонів між пітерським "Зенітом" і донецьким "Шахтарем", який пройде на "Донбас Арені" 19 жовтня, пише "Сегодня"

"Вважаю, якщо Дмитро Медведєв справді буде в ці дні в Донецьку, думаю, він однозначно захоче відвідати цю гру. Я знаю, що зараз йде робота з організації перебування на цьому матчі високопоставлених персон. Але хто саме очікується - поки ще точної інформації у мене немає. Але якщо подібне станеться, наш стадіон завжди готовий прийняти гостей найвищого рангу і на найвищому рівні. Тому, я вас запевняю, усе у нас буде добре", - розповів генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Коментарі ()