Головне

Чигринський: Відновлення форсувалося, але відчуваю себе нормально

06.10.2011 08:39 153 0

Від захисника збірної України Дмитра Чигринського слід чекати виходу на звичний рівень гри вже найближчим часом.

Це сам футболіст дав зрозуміти "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Нічого страшного - живий-здоровий, просто після такої величезної паузи іноді вилазять різні болячки. Повернення моє почасти форсувалися: часу на розкачку не було", - почав він.

"Видужав, приступив до занять в загальній групі, а вже через три тренування вийшов на перший матч, за ним послідував другий, третій і так далі", - згадує Дмитро.

За його словами, напередодні гри з "Динамо" він отримав пошкодження, саму зустріч відіграв, але після неї вже працював у щадному індивідуальному режимі.

"Крім того, у Мірчі Луческу виникла ідея максимально поберегти гравців збірних у матчі з "Зорею". З числа гравців, викликаних в свої національні команди, на полі з'явилися лише Ракицький і Селезньов", - продовжує Дмитро.

"Решта отримали можливість відпочити, так що зараз я відчуваю себе нормально, хоча лікарі й відзначають: поки що при інтервалі між матчами в три-чотири дні можуть виникати певні проблеми", - додав він.

Щодо місця в основі збірної на найближчі зустрічі Дмитро закликав не забувати, що пропустив півроку, а тому розуміє - нічого йому не гарантовано.

Коментарі ()