Головне

Голодюк: Емоцій від перемоги було більше, ніж від гола

05.10.2011 20:04 253 0

Перервана у грі з "Волинню" безвиграшна серія "Карпат" принесла більше задоволення автору голу у тій грі Олегу Голодюку, ніж усвідомлення того, що він відкрив лік своїм голам у першості.

Про це сам півзахисник "левів" розповів газеті "Команда", про що повідомляє клубна прес-служба.

"Дуже приємно, що вдалося здобути три очки після серії невдалих матчів. На тренуваннях видно, що хлопці роблять все правильно, просто у них не виходило втілити напрацювання в самих іграх", – каже 23-річний півзахисник.

"Я думаю, ця перемога додасть нам впевненості і в наступних матчах буде набагато легше. Коли приходить час грати з "Волинню", на рівні підсвідомості розумієш, що це дуже важлива зустріч, і готуєшся до неї не так, як до інших", - зізнався він.

За словами Голодюка, також напругу у поєдинку підвищило і турнірне становище – відступати "карпатівцям" вже далі було нікуди.

"Приємно йти з поля з забитим м'ячем в активі, особливо коли він перший у цьому чемпіонаті. Але найголовніше для мене – виграш "Карпат", адже команда вже давно не перемагала, і в даному випадку емоцій від вікторії було більше, ніж від гола", - наголосив він.

"Після триденного відпочинку ми зберемося 7 жовтня і проведемо один товариський матч у Львові. З ким – поки невідомо. А після цього спарингу будемо готуватися до візиту київського "Арсенала", який з приходом нового тренера поліпшив і свою гру. У нас з "канонірами" завжди непрості матчі", - резюмував він.

Коментарі ()