Головне

Тренер "Ниви": "Ми могли розбігтися, але вибрали інший варіант"

05.10.2011 10:47 364 0

Інформація про те, що вінницька "Нива", фіналіст Кубка України-1996, скоро припинить своє існування, виявилася перебільшеною.

Про це розповів тренер клубу Олег Федорчук.

"Так, у нас дійсно непроста ситуація, але основні труднощі вже позаду. З різних причин пішло троє футболістів. Також залишили штаб два моїх помічника. Одна справа, якщо треба трохи потерпіти 20-річним неодруженим парубкам, і зовсім інша, якщо труднощі у дорослих людей, на чиїй відповідальності сім'ї. Але, я як тренер, розумію, яка зараз фінансова ситуація у світі і країні, і говорю про це своїм гравцям", - сказав він.

"Зараз заборгованість перед нами становить два місяці. Клуб обіцяє погасити її найближчим часом. Що стосується гуртожитку, а точніше поверху в готелі, то він і далі в розпорядженні команди. На початку сезону після серії невдач команда дві доби фактично була на межі зникнення. Про те, що не будемо грати в Кубку проти "Титану", особисто я дізнався з інтернету. Могли на цьому всі розбігтися в різні сторони або ж залишитися і разом виходити з цієї ситуації. Команда вибрала другий варіант", - розповів тренер.

У клубітакож запевнили: "На сьогоднішній день питання про зникнення не стоїть. Ми живемо і граємо, - сказав спортивний директор "Ниви" Павло Касанов. - Що стосується затримок зарплати, то у кого їх немає? Думаєте у лідерів першої ліги їх немає ? Можливо, у них навіть більше. Ми живемо в таких реаліях вже три роки. Докладемо всіх зусиль, щоб поліпшити ситуацію. Вийде чи ні, я не знаю", - цитує Касанова sport.segodnya.ua.

Коментарі ()