Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Динамо" 1:2. Битва характерів. ВІДЕО

02.10.2011 21:20 438 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Динамо" 1:2. Битва характерів. ВІДЕО

Для "Динамо" Київ виїздні матчі у Полтаву даються дуже важко. Останній раз кияни в гостях переграли команду Павлова аж у 2007-му році, після чого найкращий результат, який "Динамо" могло здобути на стадіоні імені Бутовського - це нічия. Ще за свого першого пришестя ЮрПалич в Полтаві зіграв у результативну нічию (2:2), а його наступник - Валерій Газзаєв - поступився (3:1). От і у сьогоднішньому матчі полтавчани дали "динамівцям" справжній бій.

"Динамо" розпочало поєдинок дуже повільно. Мабуть після невиразної нічиєї у грі проти "Маккабі", на результат якої вплинула підступна спека, сьогодні киянам заважав грати полтавський холод. "Ворскла" ж, яка напередодні також провела свій матч  на євроарені, виглядала більш жваво і заряджено. Ще б пак - такий мотиватор як Павлов вміє знайти потрібні слова перед грою із суперником на кшталт "Динамо". Мабуть саме тому полтавчани забили першими. Роман Безус, який із кожним матчем прогресує просто на очах, віддав чудовий пас на Кривошеєнка, а Іван перевів на вільного Краснопьорова. У захисті кияни грали, впринципі, як завжди...

А от в атаці у першій половині зустрічі у "Динамо" був повний ступор. За відсутності Андрія Ярмоленка, якому тренер нарешті дав можливість перепочити, Ідейе і Мілевський нічого не могли придумати. Пару разів по м'ячу приклався Олександр Алієв, але Долганський сьогодні по всіх статтях переграв Сашка.

У другому таймі Сьоміну все ж довелося випускати Ярмоленка рятувати свою команду. І ця заміна спрацювала. Гусєв і Алієв почали працювати на флангах і гра у киян пішла. Спочатку після удару Сашка і відскоку від рук голкіпера Ідейе головою у  порожні ворота відправив м'яч, а вже за шість хвилин Ярмоленко завершив швидку комбінацію "Динамо". Автором результативного пасу став Арте-е-е-е-м Міле-е-е-е-вський!

Після забитого голу "Динамо" зменшило швидкість і стало грати від оборони, а у "Ворскли" вже не вистачало сил, аби змінити рахунок на табло. Небезпечно пробивав Курилов, майже один в один виходив Ребенок, але надійна гра Шовковського звела на нуль всі останні потуги полтавського клубу.

І хоч "Динамо" зуміло проявити характер і вирвати перемогу, оплесків заслуговує саме полтавська команда. І її тренер Микола Павлов, який завдяки своєму тренерському таланту і педагогічному вмінні зумів створити боєздатний дисциплінований колектив, побудований на молодих українських футболістах. І, незважаючи на негативний результат сьогоднішнього матчу, хочеться вірити, що найбільші перемоги "Ворскли" ще попереду.

Коментарі ()