Головне

Прем'єр-ліга. Арбітри подарували "Металісту" три очки у Маріуполі?

02.10.2011 15:32 350 0
Прем'єр-ліга. Арбітри подарували "Металісту" три очки у Маріуполі?

Так рано "Металіст" не починав свої матчі вже давненько. Тому не дуже зрозуміло, хто вирішив призначити саме такий час у Маріуполі. Адже не варто забувати, що на початку листопада харків'янам доведеться грати у Лізі Європи о 23:05. А все завдячуючи нашим "шановним" депутатам, які вирішили скасувати перехід на зимовий час. У той час, як уся Європа переходить...

"Металіст", безумовно, відійти після надважкого матчу з "АЗ Алкмар" у Лізі Європи у четвер не встигли. Це було видно протягом усіх 90 хвилин зустрічі. Підопічні Маркевича ледве пересувалися по полю. Це якщо пригадати швидкості, які були у четвер на ОСК "Металіст". А коли гравці атаки у жовтій формі поверталися в оборону, на них було сумно дивитися - втома на обличчях була дуже помітною.

Загалом, за всю гру "Металіст" тільки кілька разів влучив у ствір воріт Бажана, з якими голкіпер упевнено справлявся. У господарів найнебезпечніший момент стався вже у компенсований арбітром до другого тайму час. Пішла подача зі штрафного на лінію воротарського майданчика, де маріупольці виграли боротьбу, та все ж до завершального удару у ствір воріт не дійшло. І все. Горяїнов фактично відпочивав усю гру.

Великі запитання є по голу Едмара. Бажан помилився на виході під час подачі кутового, і український бразилець головою переправив м'яч у напрямку воріт. Захисник з лінії м'яч виніс, а от чи перелетів м'яч таки цю саму лінію так і залишилося невідомо. Навіть повтор нічого не прояснив. Боковий арбітр показав, що гол був. Однак є чималі сумніви у такому рішенні.

Отже, сумнівна перемога "Металіста", але три очки є три очки. І таким чином, харків'яни тимчасово на кілька годин вийшли у лідери чемпіонату України. Щоправда, це, швидше за все, ненадовго - "Шахтар" і "Динамо" свої матчі зіграють пізніше, і навряд обидва клуби зазнають поразок. Як-не-як, але "зарах." Маркевич собі може поставити. Давненько ми не бачили його підопічних на вершині турнірної таблиці.

Коментарі ()