Головне

Кварцяний: "Карпати" мали перевагу лише коли нас стало десятеро

02.10.2011 10:43 360 0

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував гру 11 туру чемпіонату України з "Карпатами" (0:2).

"Гра була рівна. "Карпати" мали перевагу лише коли нас стало десятеро. Вони почали грати обережно, розігрували лишнього. Наша команда втомилася від безрезультатних спроб щось створити. "Карпати" ж утримували рахунок. Гра була програна і в ній далі вже не було ніякого сенсу.

Мені дуже прикро за вболівальників, які прийшли підтримати нас. Складно, але хай пробачать нас, якщо знайдуть в собі сили, за таке ставлення. Але таке буває, зараз у нас величезна чорна смуга. Я відчуваю погану ауру, спрямовану на нас. Деякі футбольні служби добивають нас, знищують рівність, яка є між командами. До нашого клубу немає поваги. Та я думаю, скоро ситуація вирівняється...

Футболістам дуже мало потрібно, щоб розгубитися. Шиков, Масло - бійці, дуже старалися. Та і Майкон вцілому зіграв непогано. Я передбачав, що ми отримаємо три жовтих картки. Пригадуєте, я після гри з "Іллічівцем" казав, що, напевно, ми в матчі з "Карпатами" отримаємо три попередження - отримали сьогодні два і одне вилучення. Ні Шиков, ні Майкон, ні Масло грати не будуть. Уже маю досвід, я це відчував. І нічого не можна зробити. За гарною картинкою у футболі є вищі сили. Ні футболісти у гарних футболках, ні судді у гарних формах нічого не вирішують. Я в останніх 5 турах це дуже відчуваю. Вболівальники десь частково бачать це, але я бачу більше. Буде грати у нас Мессі, Тимощук, вони нічого не вирішать", - цитує тренера офіційний сайт "Волині".

Коментарі ()