Головне

Луческу знову розмірковує про суддівство

01.10.2011 12:27 294 0

У матчі "Шахтар" - АПОЕЛ були моменти, які суддя інтерпретував не на користь "гірників".

Про це заявив наставник команди Мірча Луческу, пише сайт "Шахтаря".

"Цього разу нам знову не пощастило з тим, як суддя інтерпретував деякі моменти. Можна згадати фол проти Мхітаряна, коли людина пробивала по воротах, а Пауло проти нього дуже жорстко зіграв у штрафному майданчику. У штрафному майданчику не повинно бути такого, що гравець ударив по м'ячу, а потім би його атакували. А в цій ситуації арбітр, виявляється, сигналізував про порушення правил з нашого боку. Мені здається це дуже дивним", - сказав він.

"Як і в Порту, коли ми забили гол, а суперники ввели м'яч у гру, ніби був офсайд. А його навіть близько не було. У матчі з АПОЕЛем була спірна ситуація, коли Вілліана збили у штрафному майданчику. Суперник навіть не зачепив м'яч, а просто "увійшов" у корпус нашого футболіста. Цей момент також можна було б інтерпретувати в нашу користь", - продовжив тренер.

"І третій епізод, в якому суперник на зіграв рукою, а потім вийшов один на один і міг забити другий гол. Це не виправдовує результат. Але в минулих двох матчах Ліги хотілося, щоб хоч раз такі моменти інтерпретували в нашу користь, а не проти нас", - підсумував Містер.

Коментарі ()