Головне

Стартував продаж квитків на матч "Шахтар" - "Зеніт"

29.09.2011 19:29 208 0

29 вересня в касах "Донбас Арени" стартує продаж квитків на другий домашній матч "Шахтаря" в Лізі чемпіонів - із петербурзьким "Зенітом".

Пріоритетне право покупки, вже традиційно, будуть мати власники сезонних абонементів на домашні матчі ФК "Шахтар", писше сайт клубу.

Два квитки на гру "Шахтар" - "Зеніт" зможуть придбати власники абонементів, які відвідали мінімум п'ять матчів "оранжево-чорних" у цьому сезоні. Тим же власникам абонементів, у яких є "пакет Ліги чемпіонів" і які відвідали п'ять і більше ігор, надається право купити один додатковий квиток.

Володар абонемента, який відвідав більше двох домашніх матчів "Шахтаря" в цьому сезоні, включаючи зустріч із "Зорею", зможе придбати один квиток на гру "гірників" із "Зенітом".

8 та 9 жовтня каси "Донбас Арени" будуть обслуговувати власників карт FanID-гарант. Уболівальники, які відвідали шість домашніх матчів "гірників" у чемпіонаті України, включаючи зустріч із "Зорею", за пред'явленням карти FanID-гарант зможуть придбати два квитки на гру "Шахтар" - "Зеніт". П'ять відвідин "Донбас Арени" в рамках чемпіонату Україні дозволять купити один квиток на "Зеніт" по карті FanID-гарант.

Якщо квитки залишаться в наявності, то в період з 10 по 12 жовтня їх придбати зможуть власники карт FanID-жереб, що побували мінімум на двох матчах "Шахтаря" в чемпіонаті України - 2011/12.

Якщо після пріоритетного продажу власникам абонементів і власникам карт FanID залишаться вільні місця, то квитки надійдуть у вільний продаж.

Коментарі ()