Головне

Бутко: Мені натякали, що при Срні не гратиму, але він - не вічний

29.09.2011 15:56 324 0

Захисник збірної України Богдан Бутко не планує грати у резерві "Шахтаря", віддаючи перевагу постійній практиці у "Іллічівці", де швидше піввищить майстерність.

Про це сам футболіст заявив виданню "Експрес".

"У мене з "Шахтарем" п'ятирiчний контракт. Вже цього лiта мав шанс поїхати на збори з першою командою гiрникiв. Але в той час перебував у таборi молодiжної збiрної на чемпiонатi Європи. Тому в "Шахтарi" вирiшили зачекати з моїм поверненням", - згадує він.

"Лiпше набувати досвiду в матчах прем'єр-лiги за iнший клуб, анiж сидiти на лавi запасних гiрникiв чи грати за "Шахтар-2". У Донецьку менi натякали, що доки є Срна, розраховувати на мiсце в основi дуже важко", - каже Богдан.

"Але Дарiо не вiчний, тож на перспективу "Шахтар" тримає мiй трансфер у себе. Менi ж залишається багато працювати в "Iллiчiвцi" для того, аби дорости до рiвня Срни", - сподівається він.

За словами Бутка, iнiцiатором його переходу в "Iллiчiвець" став досвідчений Валерiй Яремченко, котрий сказав, що хоче пiдсилити захисну ланку своєї команди i дуже на нього розраховує.

"Признаюсь, волiю грати на правому фланзi пiвзахисту, дiяти на вiстрi атаки. Але i Яремченко, i тренери збiрних вперто ставлять мене у захист. Напевне, приношу там командi бiльше користi", - цитує Бутка expres.ua.

Коментарі ()