Головне

Блохін: Важливо, щоб у провідних командах грали українці

28.09.2011 11:30 386 0

Збори перед товариськими матчами з Естонією та Болгарією та самі ігри стануть перевіркою для виконавців, котрі через травми або неналежний рівень гри до цього не викликав Олег Блохін.

Про це, а також про готовність перевірити і зовсім нових виконавців, сам тренер національної збірної заявив в інтерв'ю газеті "Команда", де прокоментував свої кадрові рішення.

"Чигринський та Михалик викликані, хоча хлопці ще не набрали оптимальну форму. Втім, по ходу тренувань ми визначимо стан кожного, поговоримо з футболістами", - обіцяє він.

"Вісім представників "Динамо"? В цій команді довіряють українським виконавцям. Вісім, до речі, цифра не остаточна. Може, буде й більше", - додав він.

"Як тренеру збірної мені зовсім не важливо, з якого клубу футболіст. Важливо, щоб у провідних командах грали українці", - наголосив він.

Щодо "Дніпра", де грає чимало українців, Блохін зазначив, що викликах лише двох гравців з нього, бо решта поки не показують того рівня гри, який відповідає збірній.

"Крім того, існують позиції, на яких, на наш погляд, діють більш гідні кандидати. Можете не сумніватися, як тільки хтось з гравців "Дніпра" почне демонструвати стабільний футбол, він неодмінно опиниться в національній команді", - запенив Олег Володимирович.

"Алєів? Цей півзахисник набирає форму, ми його запросили вперше, подивимося на нього, поговоримо. Не думаю, що Саша стане себе вести якось не так. До збірної приїжджають не для того, щоб скандалити", - впевнений тренер.

"Селін? Він стабільно виступає за колектив, який знаходиться у верхній частині турнірної таблиці і грає в Лізі Європи. У Полтаві є й інші хлопці, на яких ми звертаємо увагу, -  Безус, Ребенок ... Але поки ми зупинили свій вибір тільки на Селіні. Проблема лівого захисника у збірній поки не вирішена", - скаржиться наставник.

Коментарі ()