Головне

Волобуєв: Тріо лідерів пішло у відрив

28.09.2011 09:13 377 0

Жодна інша команда чемпіонату України не зможе втрутитися у боротьбу за чемпіонство "Шахтаря", "Динамо" та "Металіста".

Таку думку висловив наставник алчевської "Сталі" Анатолій Волобуєв.

"Шахтар" - стабільна команда, укомплектована дуже хорошими футболістами. Від "Шахтаря" всі очікували саме такого місця в турнірній таблиці, я думаю це закономірно. Тренер дуже давно з командою, бразильці вже остаточно притерлися, і лінія атаки і півзахисту будується саме на них", - вважає він.

"У "Динамо" був важкий час, на якийсь час київська команда втратила притаманну собі гру. Зараз же кияни на правильному шляху. Судячи з останній грі, з "Шахтарем", з "Динамо" все добре. "Шахтар" і "Динамо" грають в різний футбол", - зазначив Волобуєв.

За його словами, "Динамо" більше віддає перевагу більш силовому і атлетичному футболові, у той час як "Шахтар" будує технічний швидкий футбол з коротким пасом, приділяє увагу індивідуальній роботі з м'ячем.

"Зараз "Металіст" відстає від "Динамо" і "Шахтаря" на два очки, і, думаю, створить конкуренцію грандам в цьому сезоні. Харків'яни пішли шляхом "Шахтаря". Вони почали комплектуватися майже тим же методом, в атаці у них , в основному, переважають латиноамериканські гравці", - каже Волобуєв.

"Команда також будує гру на індивідуальних якостях футболістів, -... швидкий футбол притаманний колективу. Мені імпонує гра "Металіста". Трійка лідерів, яку замикає харківський клуб вже пішла у відрив за очками і далі буде йти", - цитує Волобуєва ua-football.com.

Коментарі ()