Головне

Вукоєвіч: "Динамо" було ближчим до перемоги, ніж "Шахтар"

26.09.2011 22:35 505 0

Київське "Динамо"  дуже добре проявило себе у матчі 11-го туру УПЛ з "Шахтарем" і треба закріпити успіх, продовжуючи грати на такому ж рівні у Лізі Європи проти "Маккабі".

Про це заявив опорний півзахисник команди Огнєн Вукоєвіч, котрий настільки виклався у матчі з "Шахтарем", що тренувався за індивідуальною програмою.

"Сьогодні я не тренувався, пробіг лише кілька кіл навколо поля. Думаю, що все буде нормально, і я зможу взяти участь в грі з "Маккабі". Принаймні, мені дуже хочеться зіграти в цьому матчі", - сподівається він.

"Точно можу сказати, що контакт із захисником "Шахтаря" у штрафному був, оскільки я перший був на м'ячі. Якби захисник мене не чіпав, був би чистий вихід один на один, тому суддя цілком міг призначити пенальті", - згадує він ключовий момент першого тайму гри з "Шахтарем".

Вукоєвіч запевнив, що Даріо Срна жартував, кажучи, що Огнєн - найбільший симулянт в київському "Динамо".

"Нічиєю незадоволені. Перший тайм команда провела на найвищому рівні, "Шахтар" не було видно на полі. У нас було три-чотири стовідсоткові моменти, треба було забивати. Тому, мені здається, "Динамо" було ближчим до перемоги, ніж наш суперник", - вважає хавбек.

"Поки рано говорити, що "Маккабі" - аутсайдер у Лізі Європи. Ясно одне: матч в Ізраїлі буде дуже складним, треба поставитися до нього з усією серйозністю. В Ізраїлі треба виграти, щоб з гарним настроєм готуватися до "Ворскли". На цьому важка серія ігор закінчиться і у команди буде пауза, пов'язана з іграми збірних", - цитує Вукоєвіча championat.com.

Коментарі ()