Головне

Альтман: Гра так складалася, що результат міг бути іншим

26.09.2011 20:56 441 0

"Іллічівець" - непогана перспективна команда, але "Таврії" вдалося реалізувати свої моменти та впоратися з нервами, адже до цього команда програла ри матчі поспіль.

Про це на післяматчевій прес-конференції повідомив Семен Альтман, головний тренер "Таврії", пише сайт клубу.

"Те, що ми очікували - то ми і побачили в грі. Суперник створив у першому таймі один момент і забив гол. І дальній удар у другому таймі, який привів до такої нервової обстановки на футбольному полі. Команда суперника кваліфікована, молода, укомплектована хорошими гравцями, тому вони були деякі труднощі", - визнав він.

"У нас потихеньку йде творчий процес, пошук найкращих варіантів не тільки бачення гри, але і складу команди. Сьогодні ви побачили Кайта, який у першому таймі зіграв блискуче, проте його готовність залишає бажати кращого, оскільки він довго не грав, і йому не вистачає ігрової практики", - продовжив він.

"Сьогодні на грі команди позначилася знервована обстановка після трьох поразок. Хлопці хотіли виграти, були схвильовані, вдвічі приємніше перемогти в такій важкій боротьбі, а гра так складалася, що результат міг бути іншим", - визнав Альтман.

На його думку, навіть в останньому програному матчі якість гри була набагато вище, ніж в переможному матчі в Донецьку в рамках чемпіонату.

"Суперник в останній грі тактично зіграв по-іншому, і був більш удачливим, а також грубим, що призвело до травм наших провідних футболістів. І надалі ми будемо грати в той футбол, який притаманний "Таврії", нашому краю, футбол, який подобається уболівальникам", - пообіцяв він.

"Єзерський та Монахов? Володимир травмований, у нього рецидив старого пошкодження. Монахов в строю, готовий але доля так розпорядилася, що грають інші, десь він програє в конкуренції своїм візаві. Але ще раз повторю, що він у будь-який момент готовий вийти на поле, я впевнений він не підведе. Ми на нього сподіваємося, сезон довгий", - резюмував Альтман.

Коментарі ()