Головне

Рабінович буде платити по 450 тисяч за кожну гру на НСК "Оліімпійському"?

26.09.2011 11:46 382 0

Президент київського "Арсенала" Вадим Рабінович каже, що він вже домовляється про оренду НСК "Олімпійського" для матчів "канонірів".

"Звичайно, ми хочемо грати на НСК "Олімпійський". Сьогодні в Києві три команди: "Динамо", ми - "Арсенал", який на матчах чемпіонату збирає вже однакову з "Динамо" кількість глядачів (а іноді і більше) і "Оболонь", маючи свій власний стадіон, на "Олімпійський", як мені здається, сильно не претендувала.

Ми вже провели переговори з керівництвом "Олімпійського". Сума, запропонована намb для укладення довгострокового контракту, чесно кажучи, досить висока, але ми дали добро.

Це приблизно 450 тисяч за кожен матч. Якщо підсумувати, виходить, що в сезоні "Арсенал" платитиме майже 7 мільйонів прямих платежів, плюс харчування, плюс те, що люди залишать на кожному матчі (хтось захоче поїсти, хтось попити).

Таким чином сума збільшується мінімум в два рази. За дуже приблизними підрахунками тільки наша команда може принести стадіону десь близько 20 мільйонів. І я не думаю, що хтось дасть більше", - цитує Рабіновича mignews.com.ua.

Коментарі ()