Головне

Чанцев: Перший гол вибив нас з колії

25.09.2011 22:30 695 0

Луганська "Зоря" не реалізувала свої шанси, а потім кілька гравців припустилися фатальних помилок - от і весь секрет перемоги одеського "Чорноморця" в 11-му турі УПЛ.

Про це на післяматчевій прес-конференції розповів тренер луганчан Анатолій Чанцев.

"Було якесь відчуття, що гра буде важкою, тому що "Чорноморець", порівняно з початком чемпіонату, додав у грі. Ми розібрали всі ними створювані моменти і гру їх футболістів, зокрема, Бурдужана, розклали все по поличках. Але на жаль, ми не можемо визначитися з нашим центральним захисникам і знайти оптимальний варіант", - повідомив він.

"Дуже не вистачало сьогодні Даніеля Аддо. Я ні скільки не звалюю провину на команду або окремих гравців. Я - головний тренер і за все це відповідаю. Але так грати ... Повторюся, що перед грою все було розкладено по поличках", - підкреслив він.

"Перший гол, який ми пропустили на четвертій хвилині, вибив нас із колії. Ми завжди грали за рахунок швидких атак, але сьогодні так не вийшло. Ми отримали другий гол, знову ж таки, з центральної зони. У другому таймі ми намагалися щось змінити, зробили заміну. До речі, дуже впевнену гру провів захисник Максим Білий. Я думаю, що на 99% він з'явиться в наступній грі", - каже Чанцев.

У другому таймі, на його погляд, луганчанам просто не пощастило, при цьому грати у два нападники команда не буде, щоб не втратити центр поля.

"Чи Білий не "спіймав зірочку"? Максим ставиться до своїх обов'язків не з належною відповідальністю. У нього є як злети так і падіння. У нього була сьогодні дуже самовпевнена гра. Це був не той Максим, якого ми з вами знаємо. І навіть не його тінь", - розкритикував лідера команди тренер.

"Я можу вам сказати, що ламаються лише слабкі. Ніхто з нас не зломлений. Потрібно просто більш серйозно поставитися до своїх обов'язків. Я відчув, що у хлопців була недооцінка суперника в матчі зі "Словхлібом". Ми говорили і перед цією грою, що не варто недооцінювати суперника, починаючи відразу ж після закінчення гри з "Словхлібом", - резюмував він.

Коментарі ()