Головне

Максимов: Наша проблема - коротка лава запасних

25.09.2011 19:42 203 0

Система суддівства та замалий кадровий резерв "Кривбаса" - ось причини, котрі дозволили "Олександрії" звести матч 11-го туру УПЛ внічию.

Таким чином головний тренер "Кривбасу" Юрій Максимов в інтерв'ю програмі "Футбол LIVE" прокоментував матч, пише сайт криворіжців.

"Гріх скаржитися на результат. Після першого тайму ми перемагали. Десь позначилася кубкова гра, яка тривала для нас 120 хвилин. У нас одна проблема - коротка лава запасних. Сьогодні, бачите, зробили тільки одну заміну, і те, для Габовди ця гра стала першою після травми. Просив його відіграти хоча б 20 хвилин", - сказав тренер.

"Нас не вистачило фізично, свій вплив здійнис кубковий матч. Знаєте, мені взагалі незрозуміла ситуація в українському футболі. Нікого з керівників не хочу образити, але просто мені не зрозуміло, як може грати Кабанов. У нас пропустив гру Рінар Валєєв, через перебір жовтих карток. У Кубку України він міг грати, а в чемпіонаті - ні. Як сьогодні на поле міг вийти Кабанов? Як людина, яка отримує червону картку, грає в наступному турі в основному складі?", - дивується Максимов.

Водночас на питання, чи готує команда протест, Максимов прямо не відповів, сказавши наступне:

"Не те, щоб протест. Ми просто не можемо зрозуміти: якщо людина, "убивши" гравця може грати в наступному турі, а інший футболіст, дістав 4 жовті картки, пропускає гру, то як таке може бути? Нехай люди пояснять, хто створював ці правила? Той же Мілевський міг грати з "Шахтарем", але пропустив матч через перебір "гірчичників". Я не можу цього всього зрозуміти", - дивується він.

"Виходить, що в Кубку Україні одні картки, а в чемпіонаті - інші, правильно?! Те, що зіграли в нічию, - не в цьому справа. Просто хочу дізнатися, як таке може бути. За пряму червону, потрібно як мінімум 2-3 гри давати, коли людину "вбивають", - переконаний він.

Максимов зазначив, що хоча Федорчук за рахунку 1:0 на користь його команди мав можливість вирішити все, але не в цьому справа, адже щоб добувати якийсь результат потрібні люди, які, виходячи на заміну, можуть підсилити гру.

Коментарі ()