Головне

Лаштувка: Потрібно задуматися, навіщо потрібен Колліна Україні

25.09.2011 17:12 382 0

Суддівство в українському футболі відіграє значно більшу роль, ніж належить, арбітри можуть "вбити" будь-яку команду.

Про це після поразки "Металісту" заявив голкіпер "Дніпра" Ян Лаштувка.

"Я думаю, що ми грали не проти команди "Металіст", а грали проти команди суддів. Те, що вони собі дозволяли - це був жах", - обурений він.

"Я не кажу на рахунок червоної картки. Видалення було точно, тому що Мандзюк спочатку отримав одну жовту картку, потім другий раз неправильно пішов у підкат", - впевнений чех.

"Якщо судді свистять на користь "Металіста" 90 до 10 - це жах. Я думаю, що суддя заздалегідь приготувався для того, щоб когось з нашої команди вигнати", - продовжив він.

Причино, через яку він зробив такий висновок, воротар назвав те, що "дніпряни" отримали дуже багато жовтих карток, а у команди суперника нічого такого не було.

"Ну, таке буває і потрібно задуматися, навіщо потрібен Колліна Україні", - закликав Лаштувка.

"Що сталося після матчу? Всі хлопці образилися, бо приїхали грати з "Металістом", а грали не тільки з "Металістом", але ще і з суддями. Не знаю, що більше сказати", - зізнався Ян.

"Металіст" забив гол після того як ми були в меншості. Я не кажу про те, що ми б сьогодні зіграли хоч в нічию або забили гол. А про те, що судді свистіли більше дев'яноста відсотків на користь "Металіста", - цитує гравця faeri.ru.

Коментарі ()