Головне

Шевченко: Жодна, навіть єврокубкова, гра не зрівняється з нашими протистояннями з "Шахтарем

25.09.2011 00:33 625 0

Поєдинки з "Шахтарем"  для теперішнього "Динамо" не менш, а навіть більш важлива, ніж поєдинки єврокубків, адже цей суперник вже став традиційним опонентом киян у боротьбі за чемпіонство.

Про це заявив Андрій Шевченко, котрйи відіграв усі 90 хвилин принципового протистояння.

"Хотілося б виграти, тому що все-таки "Динамо" більше створило моментів, ніж "Шахтар", особливо в першому таймі ми виглядали явно краще. Безумовно нав'язали гостям свою гру. Та й все-таки вдома грали, перед своїми глядачами. Я вважаю, що "Динамо" провело одну з кращих ігор у цьому сезоні", - каже Андрій.

"Чого не вистачило? Трохи везіння. Реалізації - це у нас традиційно страждає. Але команда грала добре, тому, мені здається, нам принципово міняти нічого не треба, і результат обов'язково прийде", - впевнений Андрій.

Дії арбітра Шевченко коментувати відмовився, сказавши, що це не в його компетенції, адже є багато людей, які за це відповідають: і самі судді, і їх комітет, тому гравця немає сенсу це коментувати.

"Я б не сказав, що не було агресії. Були досить принципові моменти, багато було зупинок гри. Оборона була сильніше атаки", - додав Шевченко.

"Важко тримати високий темп всі 90 хвилин, тому ми іноді зменшували швидкості, потім додавали - це нормальний ігровий процес", - пояснив він зменшення інтенсивності дій киян у другій половині гри.

"Це був принциповий матч. І жодна, навіть єврокубкова, гра не зрівняється з нашими протистояннями з "Шахтарем". У нас із донеччанами завжди гри виходять дуже принципові і цікаві. По-моєму, сьогодні вперше за багато років не було забитих м'ячів", - зазначив форвард.

Шевченко прокоментував паління фанми файєрів, сказавши, що не можна робити те, що забороняє регламент, але додав, що вболівальники "динамівців" завжди дуже добре підтримують, це позитивний момент, і гравцям це дуже подобається, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()