Головне

Агроном "Динамо" радіє, що команда гратиме на "Олімпійському"

23.09.2011 14:56 577 0

Київський стадіон "Динамо" має непогані умови для проведення футбольних ігор, але із новим "Олімпійським" зрівнятися не може.

Про це заявив заступник директора київського стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського Анатолій Колоша.

"У 1984 році, коли я прийшов сюди працювати, основна команда тут не проводила свої матчі, а грав дубль. Але з часом, при Йожефу Сабо, наскільки я пам'ятаю, динамівці перейшли на стадіон "Динамо" через якість його футбольного газону, - згадує він.

"Газон був набагато кращим, ніж на "Олімпійському", тоді - Республіканському стадіоні, де, напевно, існував брак фінансування, не вистачало відповідної техніки. У той час з приходом Григорія Михайловича Суркіса на "Динамо" з'явився повний комплект техніки для догляду за газоном", - зазначив він.

Колоша розповів, як особисто їздив в Англію, вибирав ці машини,а потім з Києва і пішла ця мода на інші стадіони.

"Але ж є матчі, на які не можливо зібрати велику аудиторію уболівальників. Зараз динамівська арена вміщує 15 тисяч 610 глядачів", - каже Колоша.

"До того ж вона не відповідає повністю вимогам проведення поєдинків міжнародного рівня, скажімо, у Лізі Європи УЄФА, або за участю національних збірних. Тому я задоволений, що київське "Динамо" буде грати на солідному стадіоні, на гарному, сподіваюся, полі. Це може тільки радувати", - цитує фахівця ukrinform.ua.

Коментарі ()