Головне

Наставник "Креміня": Це буде матч жебраків проти мільйонерів

20.09.2011 16:54 275 0
Головний тренер "Креміня" Юрій Чумак готується обіграти київське "Динамо" у матчі 1/16 фіналу Кубка України. Про це тренер заявив в інтерв`ю "Сегодня".

Готуємося в звичайному режимі. Ми розглядаємо київське "Динамо" як таку ж команду другої ліги і хочемо її обіграти. Там же немає людей, в яких по три ноги або по дві голови. Вони такі самі, як і ми. Я думаю, що настрій гравців другої ліги буде набагато вищий, ніж у багатих гравців з ПЛ. Тобто, це буде матч жебраків проти мільйонерів. Старатимемося, битимемося, м'яч круглий, усе може бути.

Це однаково, якщо узяти якого-небудь першого зустрічного з вулиці, поставити в ринг проти будь-якого Кличка, дати йому мільйон, нехай боксує. Усі ми заздалегідь знаємо результат такого поєдинку. Але, проте, чудеса бувають. Усі ми віримо в диво, що зможемо пройти київське "Динамо". В 1994 році, коли "Кремінь" йшов у вищій лізі на 17-м місці, ми вибили "Шахтар", що йшов другим, з Кубку - вдома виграли 2:1, а там зіграли 1:1. У тому ж 1994 року зіграли в Києві 1:1 проти "Динамо" в чемпіонаті.

Так що, "Кремінь" знає, як обігравати грандів. Я розумію, що у нас один шанс з тисячі, але гравцям сказав наступне: "Якщо не вийде, то усі сприймуть це, як належне, а якщо пройдемо "Динамо", то на наступний ранок усе прокинемося знаменитими", - розповів тренер.
Коментарі ()