Головне

Буряк: "За індивідуальним рівнем виконавців "Динамо" сильніше "Сток Сіті"

17.09.2011 14:43 574 0

У матчі між "Динамо" і "Сток Сіті" кияни були сильніші суперника і по грі, і за індивідуальним рівнем виконавців.

Таку думку висловив заслужений тренер України Леонід Буряк.

"Судячи тому, як розвивалися події в матчі, нічия для "Динамо" - оптимальний варіант. Адже англійцям для перемоги не вистачило зовсім трохи. Втім, треба віддати належне господарям - програючи, вони провели вдалі заміни, зуміли перебудуватися. В цілому ж вважаю, що і по грі, і за індивідуальним рівнем виконавців "біло-сині" були набагато сильнішими "Стоку", - сказав він.

"Напевно, потрібно враховувати, що шестеро виконавців основного складу "Стоку" залишилися вдома. Крім того, їх головний тренер ясно дав зрозуміти, що Ліга Європи його цікавить у другу чергу, а пріоритет-англійська Прем'єр-ліга. Все це позначилося на грі", - впевнений Буряк.

Також Буряк зазначив, що на його думку киянам потрібен ще один нападник, який би міг тримати в напрузі оборону суперника

"Вважаю, що киянам потрібен ще один нападник, який би міг тримати в напрузі оборону суперника. У Мілевського і Шевченка є свої козирі, але я б не назвав їх зараз чистими форвардами, що володіють хорошою швидкістю, такими, на яких традиційно робить ставку київське "Динамо", - цитує тренера "Команда".

Коментарі ()