Головне

Чигринський: "Не можу сказати, що "Шахтар" провалив матч з "Порту"

17.09.2011 11:38 440 0

У матчі проти "Порту" донецький "Шахтар" програв через те, що "гірникам" не вистачило холоднокровності.

Про це заявив захисник клубу Дмитро Чигринський.

"Поступово, крок за кроком розбираємо гру з "Порту". Матч був насичений подіями. У четвер особливо не було часу для аналізу, в п'ятницю вже перед вечірнім тренуванням на теоретичному занятті розбирали перший тайм, до видалення", - сказав він.

"Звичайно, не все виходило, але були і хороші моменти. Не можу сказати, що ми зовсім провалили матч з "Порту". У нас були можливості за рахунку 1:0 для того, щоб зміцнити свою перевагу. На жаль, в результаті "Шахтар" програв. Висновки зроблені, можливо, десь нам не вистачило спокою, холоднокровності. "Порту" дозволяв нам контролювати м'яч, але ми погано цим користувалися", - впевнений Дмитро.

Також Чигринський оцінив наступного суперника "Шахтаря" по чемпіонату України - полтавську "Ворсклу", з якою гірникик зіграють 18 вересня.

"Ворскла" - хороша команда. Полтавчани прогресують. Звичайно, їм буде не просто повністю відновитися після матчу в Данії, часу в них не багато. Але вони вже в змозі застосовувати ротацію складу", - зазначив гравець.

"Ворскла" не вперше грає два матчі з інтервалом в три дні. Тим більше в плані фізики у Павлова команда завжди добре готова. Упевнений, що у гравців "Ворскли" не буде проблем і з мотивацією, настроєм на матч з "Шахтарем". Вони з нами завжди добре грають. Ми налаштовуємося на серйозну гру", - цитує ЧИгринського hotsport.com.ua.

Коментарі ()