Головне

Гравець "Порту" Родрігес: Чекаю на рівну гру між нами та "Шахтарем"

12.09.2011 17:58 161 0

Український "Шахтар" має не менш перспективних південноамериканців у складі, ніж португальський "Порту" - команди мають однакові шанси на успіх у грі Ліги Чемпіонів.

Таку думку висловив один з найперспективніших футболістів "Порту" колумбієць Джеймс Родрігес, котрий прийшов на прес-конференцію, пише прес-служба донеччан.

"Завтра буде дуже складна гра, але у нас в складі є сильні футболісти, і ми готові до цього матчу. Вважаю, що всі гравці суперника рівні. "Шахтар" і "Порту" - сильні команди, так що думаю, що завтра буде рівна гра", - заявив він.

"Забити знову, як в останніх матчах? Було б дуже добре, але подивимося, чи вийде здійснити це. Поки що нічого не можу сказати", - зазначив Родрігес.

"Звичайно ж, мріяв зіграти в Лізі Чемпіонів. І для мене це особливий момент. Подивимося, як все складеться, але ця подія в будь-якому випадку буде для мене знаменним", - додав він.

Наостанок Джеймс зазначив, що його надихає приклад Фалькао, котрий був лідером минулорічного "Порту", здобув визнання та перейшов у сильніший чемпіонат.

Коментарі ()