Головне

Тренер "Порту": Ми не програвали на старті Ліги Чемпіонів

12.09.2011 17:47 239 0

Донецький "Шахтар" - сильна і стильна команда, котру добре знають в Європі, але "Порту" має свої плани на завтрашній матч Ліги Чемпіонів.

Про це напередодні гри заявив головний тренер "Порту" Вітор Перейра.

"Порту" не програвав у перших матчах Ліги Чемпіонів. І, думаю, що ми не програємо і завтра. Принаймні, я зроблю все можливе для цього", - запевнив він.

" "Шахтар" - сильна команда, яка кілька років тому завоювала Кубок УЄФА і змусила "Барселону" грати в екстратайме Суперкубка. Там зібрані сильні та дуже добре підготовлені футболісти. Так що, вважаю, що нас чекає дуже важка гра", - каже він.

Перейра підкреслив, що первинна мета його команди - вихід у плей-офф турніру, гравці набирають хороший темп, тому він впевнений, що у них все вийде.

"Так, у нас сильна група, але у нас є певні ходи для вирішення поставленого завдання. Всі хочуть грати, все добре фізично підготовлені. Що стосується нашого завтрашнього суперника, то обидві команди люблять красивий футбол", - зазначив він.

"Поки рано про щось говорити, але ми постараємося показати агресивний атакуючий футбол. Втім, у нас сильний і досить відомий в Європі суперник. Ми приблизно знаємо, що нас чекає. Сподіваємося, що завтра буде захоплююче видовище", - цитує Перейру terrikon.com.

Коментарі ()