Головне

Президент "Севастополя": Йде ломка команди, десь не щастить

12.09.2011 12:59 319 0

У "Севастополі" після вильоту з УПЛ до першої ліги відбулися значні зміни, і поки йде перебудова команди, моделі гри, оновлення складу, тому невдачі є цілком пояснюваними.

Про це у коментарі щодо першої чверті ігрового сезону прес-службі кримського клубу заявив президент клубу Олександр Красильников.

"Звичайно, ми всі звикли до перемог у першій лізі. Всі думали, що повернувшись в першу лігу, ми будемо на ейфорії всіх рвати, забивати багато м'ячів. Цього не сталося. Якщо зробити аналіз причин, то їх кілька. У нас десять чоловік хворі, дев'ять нових футболістів у команді. Це молоді хлопці, які повинні працювати на перспективу", - почав він..

"Сьогодні у нас симбіоз досвіду і молодості. Йде ломка команди. Плюс ми почали грати за новою, досить складною схемою - 4-3-3. Може бути не всі футболісти готові до цієї схеми. Того часу, що тренерський штаб працює з командою, недостатньо, щоб навчити футболістів. Все робиться на ходу. На жаль десь не щастить", - вважає він.

Красильников обіцяє, що клуб найближчим часом здивує наших вболівальників новими трансферами, незважаючи на те, що трансферний період закінчено.

"Упевнений, незабаром ситуація виправиться. Треба не забувати, що ми зіграли практично з усіма лідерами, крім запорізького "Металурга". Вся робота попереду. На тренерській раді головний тренер зміг пояснити свої цілі і завдання. Може бути, з його боку будуть коректування, щоб пожвавити гру команди в атаці", - каже президент.

"Завдання на сезон змінюється? Ми навіть не обговорюємо цю тему. Звичайно, багато втрачено очок. Ми також, як і вболівальники хвилюємося, переживаємо. Повірте, тренер переживає більше за інших. Нам треба сьогодні його підтримати, а не влаштовувати йому обструкції", - закликає він.

"На гостьовій вболівальники пишуть, що тренер втік зі стадіону. Ніхто не тікав. Він хотів вийти до людей, але так як вболівальники поводилися неадекватно, міліція його вивела, посадила в машину і відвезла. Він так відразу і не зрозумів, що сталося", - зазначив Красильников.

Президент клубу скаржиться, що команда дві гри поспіль не може зіграти одні і тим же складом, і це триває ще з Прем'єр-ліги і не від хорошого життя, на жаль.

"Клуб зацікавлений грати в Прем'єр-лізі. Якщо поки щось не виходить - вибачте, всі мають право на помилку. У нас завдання завжди максимальні. У Кубку, поки, завдання пробиватися до півфіналу. Ми хочемо це зробити", - закінчив промову Красильников.

Коментарі ()