Головне

Рамос: Не змогли посилити позиції, так що команда зараз у стані формування

11.09.2011 17:42 414 0

Причиною невдалих виступів "Дніпра" у першості України є погана трансферна кампанія, проведена клубом у літнє міжсезоння.

Про це заявив Хуанде Рамос, головний тренер "Дніпра", пише сайт дніпропетровського клубу.

"Ми непогано увійшли в матч, відразу заволоділи ініціативою. Створили 4-5 гольових моментів, але не змогли їх реалізувати. Воротар суперника зловив кураж і вдало зіграв в цих епізодах", - почав він.

"При цьому ми пропустили гол наприкінці першого тайму і були змушені відіграватися. Ми кинули всі наші атакуючі сили, вийшло багато нападників. Простору стало менше, а безладдя в діях команд - більше", - продовжив іспанець.

"При цьому своєї контратакою скористався суперник, забив нам другий гол. У футболі вважаються голи, і "Зоря", забивши двічі, перемогла", - додав він.

За словами Рамоса, Денисов був відсутній через втому після ігор за збірну, плюс у п'ятницю у нього було харчове отруєння, що позначилося на його самопочутті.

 Він був на лавці запасних, і в разі чого ми могли на нього розраховувати, але вирішили не випускати.

"Ми підписали гравців перед самим закриттям трансферного вікна, і їм потрібен час на адаптацію. Виходить, що адаптація затягується", - визнав він.

"Ми не змогли посилити позиції, які вимагали посилення, так що команда зараз в стані формування. На позиції правого захисника у нас є тільки Інкум. Центральні захисники - тільки Чеберячко і Мандзюк. Тому ми змушені говорити про ці проблеми", - резюмував він.

Коментарі ()