Головне

Луческу: Перед матчем з "Порту" я задоволений

09.09.2011 23:47 448 0

Зустріч з луцькою "Волинню"  показала, що напередодні старту в Лізі Чемпіонів сезону 2011/12 років "Шахтар" перебуває у непоганій формі.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер команди Мірча Луческу, повідомляє клубна прес-служба.

"Хороша, видовищна гра. Перед матчем з "Порту" я задоволений. Перший тайм більше сподобався - ми були уважнішими і дисциплінованими, ніж у другому", - визнав він.

"Але я задоволений, тому що якби рахунок був більший, він би створив нам певні проблеми. Тобто вони мені залишили місце для аналізу і для того, щоб їх потім, можливо, посварити", - пожартував тренер.

"Тринкання моментів? Кожен гравець хоче почути на свою адресу набагато більше оплесків, і тому пропадає колективна гра. Але якщо грати на такій високій швидкості, як у нас, природно, буде і велику кількість помилок в завершальній фазі", - вважає домнул Мірча.

У пропущеному голі, за ловами Луческу, винен Рац, котрий повинен був грати "по м'ячу", перебувати на ближньому куті воротарського майданчика.

"Зазвичай цю позицію у нас займає Даріо Срна, і він добре виконує свої обов'язки. Його сьогодні не було, а Разван ніколи не був на цій позиції і чекав м'яч замість того, щоб йти на нього і вибивати", - розповів Луческу.

"Майкон зіграв на випередження, та й Дентіньо в якійсь мірі винен, оскільки він при стандартних положеннях грав з Майконом. А воротарю в такому випадку виручити дуже складно. Можливо, винен і воротар, але це подивимося потім", - пообіцяв Луческу.

"За великим рахунком ми могли сьогодні забити десять голів. Що стосується функціонального стану - я ним задоволений, оскільки в кінці гри багато футболістів здійснювали ривки на 50 метрів. Я думаю, що вони в хорошому стані", - резюмував фахівець.

Коментарі ()