Головне

Луческу вважає, що після ігор з "Зенітом" люди говоритимуть чия ліга сильніша

09.09.2011 17:28 277 0

Окрім того, що "Шахтарю" у Лізі Чемпіонів дісталася дуже рівна група, в ній є ще "родзинка" у вигляді чергового протистояння українського та російського клубів.

Про це заявив тренер донеччан Мірча Луческу, повідомляє клуьний сайт "чорно-помаранчевих".

"У нас дуже збалансована група, в якій три команди мають шанси пройти далі. Три команди вигравали Кубок УЄФА останніми роками: "Зеніт", "Порту" і "Шахтар", - почав він.

"Є й одна загадка - АПОЕЛ; але виходячи з того, що я знаю і чув про кіпрський футбол, з урахуванням значних інвестицій в клуби Кіпру, вони зможуть скласти конкуренцію, на мою думку, вони вплинуть на визначення двох прохідних команд. І атмосфера там буде незвичайна", - впевнений він.

Тому, за словами Луческу, ця група є однією з найбільш збалансованих, адже немає двох клубів, які б виділялися на тлі інших.

"Наскільки важливими є такі зустрічі, коли українські команди грають проти росіян? Звісно, бажанням багатьох уболівальників обох країн є спільний чемпіонат, щоб вони могли порівнятися із західними країнами", - розмірковує Луческу.

"Цікавість величезна, особливо через суперечки з приводу того, яка все ж таки ліга сильніша: російська чи українська. Тому кожного разу, коли зустрічаються команди з цих країн, людям це дуже цікаво. Переконаний, що після цих двох ігор люди говоритимуть: російська або українська ліга сильніша, ніж інша", - додав він.

Коментарі ()