Головне

Кононов: До жеребкування ставлюсь по-філософськи

08.09.2011 23:27 307 0

Ані радіти, ані шкодувати про жереб у 1/16 фіналу у львівських "Карпатах" не збираються - треба грати з тими, кого "підкинув" жереб і ставитися до кожної гри відповідально.

Про це прес-службі клубу заявив тренер команди Олег Кононов.

"До процедури жеребкування у мене ставлення філософське: те, на що ти жодним чином не можеш вплинути, треба сприймати таким, яким воно є", - каже він.

"Всі команди були в одному кошику, тому кого нам обрав жереб, з тим і будемо грати. Хоча, зрозуміло, не дуже хотілося вже на цій стадії виходити на клуб Прем'єр-ліги", - визнав він 

"Тому, напевно, можна говорити, що жереб нам випав нормальний", - додав білорус.

За його словами, наразі все, що він знає про суперника - "Полтава" грає у другій лізі і в своїй групі посідає друге місце.

"Ми всі чудово знаємо, що у футболі необхідно з повагою ставитися до кожного суперника. А зверхнє ставлення ніколи ні до чого доброго ще не приводило", - каже Олег Георгійович.

"Не можна забувати, що в Кубку України переможця визначає один матч. Тому потрібно з повною відповідальністю підійти до цієї гри, тим паче, що поєдинок відбудеться у Полтаві", - додав Кононов.

Тренер не став називати конкретних завдань на Кубок, але підкреслив, що знає про можливість пробитися у Лігу Європи за допомогою вдалого виступу.

Коментарі ()