Головне

Фани "Таврії" побоюються пізнього початку матчу з "Кривбасом"

08.09.2011 20:42 160 0

Завтрашній матч 9-го туру чемпіонату України між сімферопольської "Таврією" і криворізьким "Кривбасом" розпочнеться у незручний для кримських вболівальників час.

Таку думку самих вболівальників наводить газета "Сегодня".

За кілька днів до гри керівництво Прем'єр-ліги перенесло її початок з 20:00 на 21.00. Це пов'язано з тим, що ТК "Футбол", що володіє ексклюзивними правами на трансляцію, покаже поспіль два матчі - спочатку о 19.00 "Шахтар" (Донецьк) - "Волинь" (Луцьк), а після матч із Сімферополя.

Фани зі здивуванням прийняли таку новину, адже по закінченню зустрічі міські маршрутки не будуть довго працювати.

У клубі вирішили підкоритися рішенню УПЛ та навіть трохи змінили тренувальний процес: вчора заняття почалися о восьмій вечора - спеціально, щоб гравці функціонально підготувалися до такої гри.

У міліції Сімферополя просять вболівальників та жителів міста не хвилюватися - безпека забезпечать на належному рівні. "На футболі ми завжди працюємо в посиленому режимі: на стадіоні алкоголь вживатися не буде, для

За словами начальника Управління транспорту та зв'язку Нарімана Мусаєва, влада довелп до відома всіх перевізників, щоб вони продовжили рух автобусів як мінімум до півночі.

Коментарі ()