Головне

Вболівальника "Динамо" можуть посадити на 4 роки

08.09.2011 20:38 238 0

Фанату футбольного клубу "Динамо" 28-річному Андрію Кореновському офіційно висунули звинувачення в хуліганстві, яке передбачає 4 роки позбавлення волі або 5 років обмеження волі у виправному центрі.

"Вчора викликали на суд і сказали, що відкрито кримінальну справу. Мені висунули звинувачення у побитті Андрія Саламатова", - розповів Gazeta.ua Андрій.

"Сказали, що на плівці нібито видно, що я його раз вдарив. Але насправді я кинувся відтягувати своїх хлопців від нього, і не бив його. На плівці все змазано, не видно чітко, хто його бив", - зазначив він.

"Мене затримали лише тому, що всі мене знають, я складаю і кричу в рупор слогани за нашу команду. Решту людей, які били Саламантова не можуть знайти", - вважає вболівальник.

Фанати клубу "Динамо" кажуть, що Андрія Кореновського затримали за вигадане гасло, котре стосувалося мешканців Донбасу.

"На стадіоні справді кричали такі слова, але я розумів, що вони могли спровокувати хвилю агресії, тому не підтримав їх. Я не кричав таке у мегафон. І намагався заспокоїти фанатів, які були поруч. Але було пізно, весь стадіон підхопив гасло." - запевнив фанат.

Нагадаємо, раніше Андрія Кореновського було затримано, після чого він більше 12 годин перебував у Печерському РУВС Києва. Пізніше його було відпущено під підписку про невиїзд.

У матчі 5 туру, в якому київське "Динамо" приймало львівські "Карпати" співробітник клуб Андрій Саламатов був побитий вболівальниками за те, що особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

Після інциденту президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив про можливе повернення на стадіон міліції.


 

Коментарі ()