Головне

Луческу розповів про проблеми "Шахтаря"

08.09.2011 20:15 196 0

Перед стартом у Лізі Чемпіонів, котрому передуватиме гра з "Волинню", є кілька факторів, що викликають занепокоєння у наставника донецького "Шахтаря".

Про них Мірча Луческу розповів представникам клубної прес-служби.

"Якщо пам'ятаєте, в останній грі з "Волинню" ми втратили Чигринського - перед матчами з "Барселоною". Не хотілося б, щоб на цей раз відбулося те ж саме", - почав він.

"Хоча я впевнений, що вони будуть діяти жорстко, природно, вони знають, що через кілька днів ми починаємо виступ у Лізі Чемпіонів. Будуть, напевно, грати агресивно - це така команда", - каже Луческу.

На його думку, багато чого буде залежати і від судді, як він буде інтерпретувати ті ігрові ситуації, які будуть на футбольному полі.

"Знаючи настрій гравців перед Лігою Чемпіонів, вони не завжди, може бути, йдуть на справжні стики. Будемо сподіватися, що зіграємо дуже швидко і будемо йти від єдиноборств із суперником, який має у складі дуже потужних гравців", - зазначив румун.

"Найважливіше - забити швидкий гол, а потім контролювати гру. Проблема в тому, що два тижні ми не тренувалися разом", - стурбований тренер.

"Кожен з футболістів працював за програмою свого тренера в національних збірних, і зараз складно за два дні привести їх до спільного знаменника - це стосується думки, принципів та інших речей", - впевнений він.

"У тренерів в різних збірних різні вимоги, так що ця проблема після матчів національних команд була завжди. Причому проблема ця стосується не тільки мене, а й інших наставників", - додав Луческу.

Коментарі ()