Головне

Попов: Резонансних пар у Кубку України немає

08.09.2011 18:16 171 0

Жеребкування 1/16 фіналу Кубку України не принесло результатів у вигляді якихось надпотужних пар, чиє протистояння вирізнялося б на фоні інших.

Про це прес-службі "Шахтаря" заявив заступник генерального директора клубу Анатолій Попов, котрий прокоментував майбутню зустріч з "тезками" із Свердловська.

"Нормальний жереб з точки зору того, що зустрічаються дві шахтарські команди. У спортивному плані пріоритет донецького "Шахтаря", я думаю, видно одразу. Проте для нашого краю це буде цікаве протистояння", - вважає він.

"Мені здається, що незадоволених небагато, тому що в будь-якому випадку команди нижчого рангу, які отримали в суперники представників Прем'єр-ліги, подарують справжнє свято футболу для своїх уболівальників", - впевнений він.

"Гадаю, що резонансних пар на цій стадії немає. Добре це чи погано? Уболівальникам, мабуть, шкода, а командам та їх власникам, мабуть, добре", - посміхаючись зазначив Попов.

На його думку, вирішувати чи грати із суперником "основою" - прерогатива Луческу, втім, не секрет, що в таких іграх найкраще буде повертати свою колишню форму гравцям, які відновлюються після травм.

Коментарі ()