Головне

Кварцяний: "Змінити Блохіна? 100% - ні. Він правильно працює"

08.09.2011 08:42 325 0

На Євро-2012 українська національна команда виступить гідно.

Таку думку висловив головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний, коментуючи розгромну поразку збірної України від Чехії (0:4).

"Хлопці старалися в Празі. Але допустили помилки, яких могло й не бути. Те, що багатьом не вистачає характеру, - факт. У Тимощука він є, у Вороніна. Це видно. Девіч теж рухався на характерному креативі. А ось молоді не змогли показати зуби. У них вони просто невеликі. Але вони виростуть. На Євро-2012 це буде інша, сильна команда", - сказав він.

"Поміняти Блохіна? 100% - ні. Він правильно працює. Я б сильно лаяв гравців. А у нього вистачає сили волі не лаяти. Великому футболістові вдвічі важче розуміти помилки нинішніх збірників, тому що він все робив краще - забивав, тікав, не втрачав. Але він розуміє. Я його за це поважаю", - впевнений Кварцяний.

Також Кварцяний зазначив, що на місці Блохіна дав би більше шансів зіграти Євгену Хачеріді.

"Блохін хоче знайти центральних захисників, які б створили стіну в обороні. Але вони поки не можуть видати надпотуги. Втім, незабаром мають повернутися в гру Михалик і Чигринський. У них більше досвіду, ніж у нинішніх центрбеків, не рахуючи Кучера. Але той весь час грає на межі червоної картки. Так не можна.

Плюс я б дав більше шансів Хачеріді. Просто з ним треба знайти контакт. Як би він не піжонився, але всередині у нього - все одно футбол. І він дуже сильний гравець у повітрі - такого у нас більше немає. А без потужності, сили не можна розраховувати на успіх", - цитує Кварцяного "Сегодня".

Коментарі ()