Головне

Ігнатьєв: "У Дуду і Ескобара - велике майбутнє"

08.09.2011 08:37 353 0

Новачки "Динамо" Дуду і Ескобар добре діють в середині поля і відмінно читають гру.

Таку думку висловив помічник Юрія Сьоміна в "Динамо" Борис Ігнатьєв.

"Можу сказати, що це два талановитих молодих футболіста. Хлопці володіють нестандартною технікою, мають хороші швидкісні якості. Той же Дуду у штрафному суперника почувається, як вдома. Таких якостей не вистачає українським і російським футболістам. Наші можуть легко обіграти опонента в середині поля, але поставити в ніякове становище гравців оборони безпосередньо в штрафному майданчику вміє далеко не кожен", - сказав він.

"Плюс, і Дуду, і Ескобар добре діють в середині поля, відмінно читають гру. Сподобалося, що хлопці не бояться брати ініціативу на себе. Як резюме: це два граючих футболісти, які володіють хорошими навичками і мають велике майбутнє", - впевнений Ігнетьєв.

На питання, чи зможуть футболісти швидко влитися в "Динамо", тренер відповів: "Думаю, що Дуду вже може проявити себе і в першій команді клубу. Ескобар, як мені здається, поки не готовий у психологічному плані. Можливо, я і помиляюся, але хлопцеві потрібно буде якийсь час на адаптацію".

"У всякому разі, у контрольному матчі проти дублюючого складу "Динамо" Дуду проявив себе як вже зрілий гравець. Ескобар непогано виглядав у середині поля, але йому не вистачало якихось митей для реалізації задуманого в штрафному майданчику суперника", - цитує Ігнатьєва championat.com.

Коментарі ()