Головне

Кононов: Вірю, що трансфер Еріка буде позитивним для клубу

06.09.2011 17:17 306 0

"Карпати" зробили дуже цікаве придбання у вигляді бразильця Еріка де Олівейри - новачок команди може принести результат чи не самостійно.

Про це під час презентації футболіста заявив головний тренер "Карпат" Олег Кононов, пише прес-центр клубу.

"Я сподіваюся, що наша спільна робота принесе усім не тільки задоволення, але й результат. А результат зараз нам дуже потрібен. Ерік розуміє, в якому стані зараз клуб", - вважає білорус.

"Тому ми маємо всі разом: гравці та Ерік, який тільки-но влився в нашу команду, докласти максимум зусиль, щоб вийти з того становища. Для цього треба об'єднати майстерність та зусилля кожного з нас. Я вірю, що цей трансфер буде позитивним для клубу", - наголосив він.

На думку Кононова, сильними сторонами новачка є прекрасне бачення поля, дриблінг, виконання, вміння зберігати м'яча в обмеженому просторі.

"Більше він грає в центральній зоні, в атаці, біля воріт суперника. Він постійно націлений на атаку. Але треба зрозуміти, що чемпіонат Румунії - це не чемпіонат України", - визнав тренер.

"При всій повазі, але румунська першість слабша, на даний момент, від української. Хоча там є чудові гравці. Однак в Україні грати набагато важче. Тут багато боротьби, пресингу", - каже він.

"У нас треба проявляти чоловічі якості: вміння терпіти, постійно бути в епіцентрі єдиноборств, вигравати їх. І, звичайно, бути найкращим на своїй позиції. Ерік вже зрілий гравець. На даний час мені приємно з ним працювати. Сподіваюся, що все це продовжиться в матчах", - підбив підсумки він.

Коментарі ()